Bestellen + verzenden

Bestellen

Worst bestellen op Ofjeworstlust is simpel. Ga naar de worstpagina en kies één of meerdere producten. Klik op het winkelmandje, controleer je bestelling en ga door naar afrekenen. Betalen verloopt makkelijk en vertrouwd via iDeal.

Verzendwijze

Wij verzenden onze worst volgens de geldende normen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

De verpakking wordt aangepast aan de hoeveelheid worst die je bestelt. Hoe meer je kiest, hoe mooier de doos! Bij minder dan 6 droge worsten verzenden we je bestelling als brievenbuspakketje. Boven dat aantal wordt het een grotere doos en pakketpost via Postnl. Mocht je willen verzenden naar een postnl afhaallocatie, dat kan, stuur ons dan even een mailtje.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 75,- brengen wij een bijdrage van € 6,95 in de verpakkings- en verzendkosten in rekening. Voor gekoelde producten gelden € 7,95 aan verzendkosten. Koop je meerdere worsten en kom je met het totale aankoopbedrag boven de € 75,-, dan berekenen wij geen verzendkosten.

Verzendmoment van jouw bestelling

We verzenden op dinsdag en vrijdag en een dag later heb je je bestelling meestal binnen. Je ontvangt een track en tracelink om je bestelling te kunnen volgen. Rondom feestdagen gelden er andere verwerkings- en bezorgmomenten.